_02A6389-CR3_DxO_DeepPRIMEXD copy.jpg
Stiltegebied
 

20 jaar Stiltegebied Dender-Mark, dat moeten we vieren! Dit wondermooie landschap ligt aan de oorsprong van alle erkende stiltegebieden in Vlaanderen. Hierboven op kwam onlangs de internationale erkenning als eerste ‘Urban Quiet Park’ van ons land en derde in Europa. Hoog tijd om de rijke geschiedenis en de vele kwaliteiten ervan beter te leren kennen.

Met jouw hulp hebben we in mei 2022, bij de opening van het bezoekersportaal Bronhuis Dender-Mark in Waarbeke, een grandioos boek boven de doopvont gehouden. Voel jij ook als bewoner of bezoeker liefde voor deze unieke streek? Steun dan nu dit boekproject!

Het boek "Tussen Dender en Mark, landschap in beweging" van Eric Cosyns beschrijft een gebied tussen de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland, ten zuidwesten van de Europese hoofdstad. Dit gebied heeft zeldzame troeven en een eigen dynamiek. De veelzijdige landschappen met fraaie natuurgebieden baden er in stilte. Ze nodigen uit om er doorheen te wandelen of te fietsen.

Het boek is te koop voor een winkelprijs van 40 euro.

Bestel meteen jouw exemplaar en we houden je op de hoogte van de komende activiteiten.

Bestellen kan  via André Prové (tel: 054/58 92 17 tussen 18:00 en 20:00 uur) of door te klikken op de link https://bronhuis.be/product/tussen-dender-en-mark.